JE LI PRETJERALA?

Lice zvijezde 'Prijatelja' je neprepoznatljivo

25.08.2015 u 15:47

  • +2

Courteney Cox

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Courteney Cox došla je na premijeru serije 'Hand of God' u pratnji momka Johnnyja McDaida, nitko nije primijetio sretni par, već su svi komentirali njezino čudno lice

Na fotografijama se jasno vidi kako glumica i nekadašnja zvijezda mnogima omiljene serije 'Prijatelji' ne nalikuje sebi. Oči su joj manje, nego inače, a obrazi napuhani.

Strani su se mediji odmah prisjetili kako je Courteney iskreno rekla da je koristila botox, ali ne tako davno za magazin Closer izjavila je kako više ne prakticira takve tretmane: 'Nije tajna da sam koristila botox, ali pod nož ne planiram ići.'

51-godišnja glumica možda i nije otišla pod nož, ali ove fotografije pokazuju da je ipak bila na nekakvim tretmanima ili manje invazivnim zahvatima od estetske kirurgije.

Nakon burnog razvoda od Davida Arquettea, ljubav i utjehu pronašla je uz glazbenika Johnnyja McDaida. Jednom je prilikom izjavila kako se uz njega odlično osjeća i nema se potrebu mijenjati jer ne osjeća da treba izgledati poput 20-godišnjakinje.