BAŠ JOJ DOBRO STOJI

Ljupka Gojić Mikić oduševila dječački kratkom frizurom

18.08.2015 u 13:11

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić, po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, opet iznova dokazuje da s pravom nosi tu laskavu titulu

Zgodna brineta postavila je na Instagram fotografiju s novom, kratkom frizurom koja joj izvrsno stoji. Ljupka se, nakon što je dugu kosu, svoj zaštitni znak, skratila na trendi bob, odlučila za još kraću varijantu moderne pixie frizure i zbilja je pogodila.

Dječački look dodatno je naglasio nježne crte lijepe Ljupke te su je odmah na Instagramu obasuli komplimentima, među ostalima Lejla Filipović i Nina Badrić.

Kao i obično, Ljupkinom stilu nema se što prigovoriti. Njezin modni izraz spoj je street stylea i mladenačkog casuala, s veselim, razigranim i prepoznatljivim kombinacijama. Ne čudi stoga to da ju je početkom ove godine naš modni kritičar Fashion Guru proglasio najbolje odjevenom osobom u Hrvatskoj.

Supruga nogometaša Mihaela Mikića ovoga puta nije nosila kreacije svoga brenda Jolie Petite, već je novi imidž zaokružila odjenuvši jeans košulju Current Elliott i suknju Celine, kombinirajući ih s bijelim tenisicama Golden Goose.

Inače, bivša manekenka živi u Japanu, a ovoga ljeta uživala je na Pagu s kćerkicama Janom Siennom i Milom Amelie.
 

@teutasalon ✂️????

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)