BEAUTY SAVJETI

Evo u čemu je tajna njezine zadivljujuće ljepote

16.08.2015 u 07:29

Bionic
Reading

Jednostavnost i prirodan izgled zaštitni su znak prelijepa glumice Olivije Wilde. Plavooku ljepoticu obožava kozmetička industrija pa njezino lice krasi Revlonove kampanje, kao i Avonovog parfema Today Tomorrow Always Amour i ima puno beauty savjeta kojih se vrijedi držati

Jednom je prigodom izjavila da se Olivia kakvu znamo iz filmova ili serija itekako razlikuje od Olivije iz stvarnog života, a na Twitteru je napisala: 'Nemojte se nikad uspoređivati sa zvijezdama. I vi biste izgledali sjajno kad bi na vas bila usmjerena posebno podešena svjetla.'

Atraktivna i talentirana glumica ne krije da je neke stvari naučila na teži način, na vlastitim pogrešaka, a kao najveću ludost koju je učinila u životu izdvaja – brijanje obrva. Upravo su obrve bolna točka prelijepe glumice koja ne krije koliko se kaje što ih je u mladosti bila malo previše opsjednuta njima.

'Najluđa stvar koju sam ikad napravila odnosi se na obrve. U dobi od pet godina obrijala sam ih nakon što sam vidjela oca kako se brije. Nakon što su narasle opet sam učinila glupost. Upala sam u klopku ranih 90-ih očajnički pokušavajući izgledati kao Kate Moss pa sam ih stanjila u tanki luk. Svi su mi govorili da je to ludost, ali ih nisam slušala. Toliko sam ih uništila da više nikad nisam imala guste obrve. Danas sam zato osjetljiva kad su obrve u pitanju i mislim da lijepo uređene zaista čine čuda', kaže Olivia.

Njezin su zaštitni znak prekrasne plave oči, a kako bi ih istaknula, koristi olovku za oči Revlon ColorStay Liquid Eye Pen koja je idealna za postizanje mačkastog izgleda. Za svakodnevni look oslonit će se isključivo samo na par poteza omiljenom Revlonovom maskarom.

'Kad idem van, stavim tek malo maskare i to crne Revlonove Lash Potion te na usne nanesem ruž bije mesa i malo popunim obrve', otkriva glumica.

Za njezinu vitku liniju zaslužno je redovito vježbanje, no otkriva da vježba prvenstveno zato što se tada osjeća bolje, a ne zato što mora. 'Kad jednom shvatiš da je tjelovježba poslastica ne samo za tvoje tijelo već i za um, potpuno promijeniš svoj odnos prema njoj. Volim sve vrste vježbanja, od spin classesa, joge, pilatesa…', kaže glumica koja ima osvježavajuće zdrav stav i prema starenju.

'Žene bi trebale prihvatiti starenje. Ne pouzdajem se ni u jedan proizvod koji bi mi trebao pomoći da dostojanstveno ostarim jer se sve svodi uglavnom na dovoljnu količinu sna i puno vode', kaže lijepa glumica.