ZA TRENDI CURE

Modni hit s kojim ne možete pogriješiti ovog ljeta

04.08.2015 u 08:38

  • +2

Slavne cure u bijelom kombinezonu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kombinezoni su ove sezone glavni komad svake djevojke u trendu, a nije čudo da ih slavne pomodarke obožavaju jer su idealni za mnoge prilike

Ovaj komad odjeće omiljen je jer je ujedno neformalan i elegantan i ženstven. Vrlo je nosiv za sve prigode, od poslovnih, dnevnih pa do svečanijih događanja.

Kombinezoni su vrlo praktični jer u jednom potezu odijevaju od glave do pete, a uz samo nekoliko detalja, izgledat ćete kao cura s crvenog tepiha.

Bijela boja najbolji je odabir za ljetne dane, a osobito su upečatljivi kombinezoni u toj boji za kojima luduju trendseterice poput Niamh Adkins, Kendall i Kylie Jenner, Fearne McCann, Olivije Palermo ili Sienne Miller.

Modna ikona Olivia Palermo nedavno je također zadivila u prekrasnom bijelom kombinezonu brenda Lovers + Friends s efektnim detaljima - izrezima na struku koji su lijepo naglasili njezinu skladnu figuru.

Ovu trendi krpicu viđali smo i na crvenom tepihu, a ako želite nešto drukčije umjesto klasične bijele haljine, bijeli kombinezon sasvim je prikladan i za vjenčanje!

No oprezno s kombinezonima! Budući da otkrivaju i svaku nesavršenost na figuri, prilikom odabira pripazite i na kroj. Za vizualno izduženiju figuru, birajte modele s dubljim V-izrezom uz obavezne visoke pete.