PLIJENI POZORNOST

Zanosnoj Evi zbilja je teško naći manu

27.07.2015 u 20:27

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Eva Mendes pojavila se na promociji nove linije kozmetičke kuće Estee Lauder zasjenivši konkurenciju u lepršavoj haljini crvene boje, u kojoj je izgledala bez greške

Četrdesetjednogodišnja zaručnica Ryana Goslinga i mama djevojčice Esmeralde rijetko kad griješi po pitanju modnih odabira, a najčešće je možemo vidjeti u ženstvenim haljinama koje su kao stvorene za nju.

Haljina (Halston) na preklop asimetričnog kroja lijepo je obavila raskošno Evino tijelo otkrivši jedno rame.

Efektnu kreaciju upotpunila je jednostavnim bež sandalama i svojim omiljenim bogatim valovima boje meda. Lijepa Eva zaštitno je lice nove kozmetičke linije kuće Estee Lauder, a za taj angažman kaže da joj je došao u najboljem mogućem trenutku.

'Kao mlada mama stalno tražim nove načine na koje bih izgledala što manje umorno. Prošle godine sam dobila bebu i napunila 40 godina. Zato su mi ti proizvodi od velike koristi', rekla je Eva za Miami Herald.

U  ranijem intervjuu glumica je otkrila da se u stanju spremiti za izlazak za samo 10-ak minuta.

'Znam što mi se sviđa i što mi pristaje. Sama se našminkam i napravim frizuru. Spremim se za desetak minuta. Ne odijevam se uvijek savršeno i to je u redu', kaže seksi Eva, dodajući da je inspirira moda pedesetih.