'CITRONOVAC S CITRUSIMA'

Svevremenska kolekcija L'Occitanea za ljetno osvježenje

06.07.2015 u 14:43

Bionic
Reading

L'Occitane u proizvodima svoje mirisne kolekcije koristi vrhunski ekstrakt citronovca iz Provanse, iznimne kvalitete i čistoće. Limunasti miris vraća energiju i oživljava sva osjetila, te uklanja osjećaj umora i stresa. Toaletne vodice, šamponi za kosu, balzami za kosu, gelovi za tuširanje i mirisni sapuni samo su neki od proizvoda iz svevremenske i uvijek moderne kolekcije 'Citronovac s citrusima'

Povjetarac iskričave svježine

U novoj mirisnoj harmoniji koja ujedinjuje plodove citrusa i listiće citronovca, razotkrivaju se sve nijanse svježine - od nježnog umirujućeg osjećaja do istinskog daha svježine i vitalnosti. Organski citronovac iz Provanse te grejp i limun sa Sredozemlja, ujedinjeni su u iskričavim i dražesnim mirisnim notama koje će pobuditi dobro raspoloženje. Ovo je miris koji priziva sretne misli, miris koji će osvježiti i najtoplije ljetne dane. Idealan je za sva godišnja doba, a vole ga žene i muškarci.

L’Occitane trgovac mirisima odabrao je sastojke koji pripovijedaju priču o godišnjim dobima. Iskričavo srce mirisa šapuće o zimskom putovanju voćnjacima citrusa negdje u Italiji. Drugi put vodi vas u suncem okupana beskrajna polja organskog citronovca u Provansi, kojima se širi iskričav miris, donoseći dašak svježine tijekom ljetnih poslijepodneva.

Rémy Margielau
, vinogradaru i uzgajivaču na organskoj farmi, L’Occitane je predstavio citronovac putem projekta održivog organskog uzgoja ove izuzetne biljke. Citronovac se bere dva puta godišnje - u kolovozu i listopadu. Destilacijom velikih snopova lišća limunastog mirisa dobivaju se ekstrakti koji sadrže mirisne esencije citronovca. U mjestu Manosqueu, nakon svake žetve, s nestrpljenjem se iščekuje ekstrakt iz kojeg se dobivaju mirisni i njegujući proizvodi kultne kolekcije 'Citronovac' i njegove mirisne varijante u ograničenim izdanjima.

Proizvodi mirisne kolekcije 'Citronovac s citrusima'

Osvježavajući balzam za kosu Citronovac s citrusima, 250 ml - 128,50 kuna
Osvježavajući šampon za kosu Citronovac s citrusima, 250 ml - 116,50 kuna
Osvježavajuća maglica Citronovac s citrusima, 75 ml - 96,40 kuna
Eau de Toilette Citronovac s citrusima, 100 ml - 377,50 kuna
Gel za tuširanje Citronovac s citrusima, 250 ml - 116,50 kuna
Gel za tuširanje Citronovac s citrusima, 70 ml - 44,20 kuna
Osvježavajuće mlijeko za tijelo Citronovac s citrusima, 250 ml - 184,70 kuna
Osvježavajuće mlijeko za tijelo Citronovac s citrusima, 70 ml - 68,30 kuna
Kremasti gel za ruke Citronovac s citrusima, 30 ml - 60,20 kuna

Svi proizvodi dostupni su u web trgovini - loccitane.hr i u L'OCCITANE trgovinama.