'SANTA BALKANA'

Doris Pinčić kao 'sirota mala bogatašica'

29.04.2015 u 10:36

  • +6

ELFS i Doris Pinčić Rogoznica

Izvor: Promo fotografije / Autor: Franjo Matković

Bionic
Reading

Povodom otvaranja svoje nove trgovine u Splitu, poznati domaći modni dvojac Elfs predstavio je originalnu kampanju za aktualnu kolekciju 'Santa Balkana', inspiriranu meksičkim sapunicama koje su obilježile njihovo djetinjstvo, čije je zaštitno lice zvijezda hrvatskih sapunica, lijepa glumica Doris Pinčić Rogoznica

Osim što trenutno glumi u televizijskoj seriji 'Vatre ivanjske', Doris je pravo osvježenje na malim ekranima i kao voditeljica jedne od najgledanijih televizijskih emisija 'Tri, dva, jedan - kuhaj!':

'Mislim da sam to solidno obavila. A kolekcija mi se jako svidjela! Oduševilo me to što se u njihovoj kolekciji može naći ponešto za svakoga, pa će tako i mlade djevojke i ozbiljnije gospođe moći odabrati nešto što će kombinirati sa svojim stilom odijevanja. Dečki rade odlične stvari i podržavam sve što je proizašlo iz studija domaćih dizajnera', kazala je Doris, dodajući da joj je ovo bila prva suradnja s modnim dvojcem, a prvi put se pojavila i u ulozi manekenke.

'I ovom kolekcijom referiramo se na fenomene popularne kulture, a ovoga puta su to televizijske dramske serije, poznatije kao telenovele ili sapunice. Naše djetinjstvo obilježili su klasici poput 'Sante Barbare' te niza južnoameričkih serija ('Divlja ruža', 'I bogati plaču', 'Marisol', 'Esmeralda'...). Premda od kritike osporavan, ovaj televizijski format nesumnjivo je ostavio velik utjecaj na našu generaciju, popularizirajući španjolski jezik. Taj naizgled predvidljiv koncept u kojem se sve vrti oko zaljubljenog para u vrtlogu intriga predstavlja zapravo bajkovitu ideju života jer dobro uvijek pobjeđuje, a posljednje epizode obavezno završavaju svadbama i happy endom. Takva optimistična vizija života svojstvena je i našem modnom rukopisu, jer svojim radom želimo uveseljavati ljude i svakodnevicu učiniti ljepšom', kažu dizajneri i dodaju:

'Veseli nas to što smo imali priliku snimati na lokaciji prve hrvatske sapunice i to baš s Doris, glumicom koja je utjelovila najpopularniji lik domaćih telenovela. Oduševila nas je jer osim što je jedna od najljepših žena regije, pokazala se velikom profesionalkom. Jednostavna je i puna pozitivne energije koju prenosi svojim zaraznim osmijehom. Užitak nam je bio raditi s ovako sjajnom ekipom te s ponosom predstavljamo novu kampanju', poručuju elfsovci Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić koji početkom svibnja otvaraju prvu trgovinu na splitskoj adresi (Ulica bana Josipa Jelačića 6).


U novoj kampanji prikazan je presjek aktualne kolekcije koja se sastoji od prepoznatljivih komada Elfsa, nosivog, funkcionalnog i upečatljivog dizajna. Ovosezonska vizija Elfsove djevojke seže od nježne romantičarke koja voli puderaste boje i cvjetne motive do vamp-zavodnice koja bira retro eleganciju. Za slobodno vrijeme odijeva trenirku i statement majice, koje se referiraju na popularne sapunice, dok za svečane prigode bira raskošne svečane haljine dostojne bilo kojeg red carpeta, a sve je upotpunjenom nakitom, torbicama, sunčanim naočalama i maskicama za mobitele.