PREPOZNAJETE LI SE

Što vaša vjenčanica govori o vama?

19.04.2015 u 07:45

Bionic
Reading

Sezona vjenčanja je tu, a bez obzira na to hoćete li uskoro izgovoriti sudbonosno 'da' ili tek maštate o svojem, svaka pripadnica ljepšeg spola dobro zna kakvu vjenčanicu želi

Možda ni ne znate, ali odabir vjenčane haljine također govori ponešto o vama.

Klasična vjenčanica

Tradicionalna ste cura od glave do pete koja se samo vidi u tom classic izdanju s velom, ružama i, naravno, 'nečim plavim'. Iako ste uvijek tip top sređeni, nikad ne prelazite granicu.

Romantična vjenčanica

Za vas je vjenčanje najvažniji trenutak u životu i vjerojatno ste godinu dana prije ceremonije sve detaljno isplanirali. Cvjetni aranžmani, raskošno uređena dvorana, ružičasti detalji... Da, sve je tu! Romantičarka ste od glave do pete.

377951,377943,377937,377960Vjenčanica koja prati liniju tijela

Vi ste zabavni i slobodnog duha. Važnije vam je da se gosti razuzdaju na plesnom podiju, nego da je sve u cvijeću i ukrasima.

Odijelo s hlačama

Osoba ste od stila koja se ne boji biti drukčija. Vjerojatno ste isplanirali ceremoniju kod matičara i nakon toga odlazak na večeru s najužim krugom obitelji i prijatelja.

Haljina retro stila

Za vas je ikona stila Audrey Hepburn, a najbolje se osjećate u bezvremenskoj ženstvenoj odjeći sa zrncem glamura. Takva je i vaša haljina u kojoj ćete se vjenčati! Još jedna cool stvar: nitko neće moći odgonetnuti koje godine su snimljene fotografije s vašeg vjenčanja.

Kratka vjenčanica

Svi se sjećamo seksi vjenčanice koju je nosila tadašnja Axlova djevojka Stephanie Seymour u spotu 'November Rain' Guns 'N' Roses koja je pokrenula pravu revoluciju. Ako je kratka haljina vaš izbor, vi ste praktična osoba koja ne drži do pravila. Sigurno vam se sviđa i to što ćete haljinu koju ste nosili na vjenčanju kasnije moći isfurati i u drugim prilikama, uz odgovarajući accessoire