JENNIFER BEZ PREMCA

Zar nije bezobrazno zgodna iz svakog kuta?

13.04.2015 u 13:18

Bionic
Reading

Jedna od najseksipilnijih gošći na dodjeli MTV filmskih nagrada svakako je bila i zanosna pop diva Jennifer Lopez

J. Lo naviknula nas je da se jednostavno moramo diviti njezinu isklesanom tijelu i rijetko kada propušta priliku da naglasi sve adute pa je tako bilo i ovoga puta u Nokia Theatreu u Los Angelesu.

Zanosna Latina došla je na crveni tepih u oskudnoj crnoj haljini pa publika nije znala bi li se divila njenim nogama, uskom struku, izraženom dekolteu ili pak prelijepom licu i kosi. Jennifer Lopez diva je koja ima baš sve i kako god je promatrate, doista izgleda savršeno.

Zahvaljujući njenim modnim odabirima uvedena su i neke nevjerojatne promjene na internetu. Zelena Versace haljina koju je J. Lo nosila na dodjeli Grammyja 2000. bila je toliko 'surfana' da je zapravo zbog nje Googleov tim osmislio Google Image Search

Lijepa Jennifer i dalje je vjerna Versaceu pa je tako mini crna haljina sa širokim pojasom oko struka, inspirirana muškim frakom, također bila iz te modne kuće. Inače je iz proljetne kolekcije za 2015. te ju je dizajnirao Anthony Vacarello. Seksi look upotpunila je također komadima talijanskih modnih kuć, vrtoglavo visokim štiklama Giuseppea Zanottija i torbicom Salvatorea Ferragama.