NEĆETE ODOLJETI

Kako nositi hit uzorak ovog proljeća

27.03.2015 u 08:59

  • +8

Pepita

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Popularan 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, pepita uzorak opet se vratio, a ima li boljeg tajminga da ga ubacite u svoj stajling od proljetnog buđenja?

Modne ikone poput Audrey Hepburn i Brigitte Bardot nosile su pepita uzorak na suknjama i uskim hlačama koje su isticale njihove obline.

Sada se taj simpatični stil vratio na mala vrata zahvaljujući dizajnerima poput Dolce& Gabbane koji su ga predstavili u svojim proljetnim kolekcijama.

Nostalgičan 'đir', idealan za proljetno osvježenje ili ljetne haljinice, na modne su piste donijeli i modeli dizajnera kao što su Altuzarra, Chloe, Diane von Furstenberg i Oscar de la Renta, a tu je i nezaobilazni Michael Kors. I Aleksandra Dojčinović u novoj je kolekciji provukla pepita uzorak, a već ga je nosila naša kraljica estrade Severina na jednom događanju.

A što je toliko posebno u pepita uzorku? Najviše od svega to što je lako nosiv gotovo u svakoj prilici.

U vrućim ljetnim danima izgledat ćete šik u kratkim haljinama, vrućim hlačicama, capri kroju ili trendi košuljama, a u proljeće sve te krpice možete kombinirati uz traper jaknu i trapez hlače te nabaciti štikle ili tenisice, po želji.

Pastelne boje birat će svaka nepopravljiva romantična dušica, a crno-bijeli uzorak može proći i za večernji izlazak ili kakav poslovni sastanak. Ne treba ni spominjati da uz dobar odabir dodataka i cipela ravno s posla možete biti spremni za večernji izlazak.