FASHION GURU:

Stil Nives Celzijus više nije ni smiješan

24.02.2015 u 14:57

Bionic
Reading

Stil ili možda točnije nedostatak bilo kakvog stila Nives Celzijus, smatra naš Fashion Guru, više nije ni smiješan pa priznaje da i sam teško pronalazi inspiraciju za komentiranje njezinih stylinga

Sveprisutna starleta zauzela je drugo mjesto na Guruovoj listi najgore odjevenih osoba u Lijepoj Našoj i na njezin smo se modni neukus više-manje navikli.

'Možda Nives ima sreće u igrama na sreću, ali što se odijevanja tiče, tu nikako da joj se sunce nasmiješi. Njezin modni izričaj nije više ni za ismijavanje, već izgleda toliko bezvezno, da nažalost ne pronalazim ni inspiraciju gledajući ovu suknju koja ne znam čemu služi budući da je nemoguće sjesti na nju.

Jedino što je dobro u cijelom ovom nesretnom izdanju ove su cipele za koje već svaka druga cura u Hrvatskoj zna da mogu proći na bilo koju kombinaciju. Koliko vidim po njezinom držanju, jedino joj još molitve mogu pomoći da se krene odijevati da to koliko-toliko bude oku ugodno. Čak je bila najseksi glumeći Kolindu', komentirao je naš modni kritičar Nivesin look u kojem je promovirala novi spot.