FASHION GURU:

Predsjedničin modni kiks na preuzimanju Pantovčaka

19.02.2015 u 14:26

Bionic
Reading

Nakon jako dobro pogođenog outfita za inauguraciju Kolinda Grabar Kitarović nažalost opet je modno kiksala i to zahvaljujući lošem odabiru boja, primijetio je naš modni kritičar, a nije mu promaknuo ni predsjedničin crni pojas

'Kako je ovaj tjedan u znaku naše predsjednice, nastavljam u revijalnom tonu. Koliko god je briljirala na inauguraciji, toliko je modno kiksala na primopredaji predsjedničkih dužnosti, pri čemu je pokazala da ima i crni pojas. Ako je već pokazala da zna udariti šakom, onda sam siguran da njezin crni pojas neće biti bezazlen, na dobrobit svih građana Hrvatske', kaže Guru.

Iako je trenutačno aktualno sve u pedeset nijansi sive, predsjednica bi se ipak trebala držati vedrijih nijansi kad je odjeća u pitanju, zaključio je Guru.

'Ova kombinacija sive i crne nije za njezinu boju puti i kose, uostalom već je na inauguraciji pokazala da joj vedriji tonovi, poput one kraljevski plave koju je nosila, definitivno bolje pristaju. Bolje da bira vedrije tonove kad već želi vedriju Hrvatsku', poručio joj je naš modni kritičar.