VOLI MODU

Svi modni šokovi Olje Vori

25.01.2015 u 18:48

  • +6

Olja Vori

Izvor: tportal.hr / Autor: Sanjin Strukić, Luka Stanzl, Nina Djurdjević, Goran Jakuš, Matej Grgić

Bionic
Reading

Osim po karakteru, Olja Vori vrlo je temperamentna i kada je riječ o modi koju obožava pa se stoga ne libi odjenuti kombinacije za koje je potrebno mnogo hrabrosti i zbog kojih je uvijek u središtu pozornosti

U obitelji hrvatskog rukometnog reprezentativca Igora Vorija nikada nije dosadno. Uz petogodišnjeg sina Petra te dvogodišnju kći Niku u njihovom pariškom stanu uvijek je veselo. Dodatnu energiju u obitelj unosi i temperamentna Splićanka, Igorova supruga Olja. Tridesetdvogodišnja crnka u njegov je život ušla prije punih 15 godina i od tada uživaju u zajedničkoj sreći.

No osim činjenice da je supruga Igora Vorija, javnosti, ali i modnim kritičarima, postala je zanimljiva zbog svog osebujnog modnog izričaja. Bilo da je riječ o starim majčinim haljinama ili o skupocjenim robnim markama, što god Olja Vori odjene, jedno je sigurno – neće proći nezamijećeno.

Ipak, i sama voli naglasiti da joj nije jasno na koji način dospijeva na liste najbolje odjevenih jer modu toliko voli da se pravilima ne opterećuje, već nosi ono što joj se svidi. Svojim stilom nerijetko šokira i igra protiv pravila, a samo nekih od njezinih izdanja prisjetili smo se u našoj fotogaleriji.