BROOKLYN DECKER

Ni ona nije odoljela frizuri koja će obilježiti 2015!

23.01.2015 u 10:21

Bionic
Reading

Glumica i manekenka Brooklyn Decker poludjela je za trenutačno najtraženijom frizurom, bobom s valovima, odnosno 'wavy bobom'

Nakon Kate Mara, Kate Bosworth, Taylor Swift, Sienne Miller, Emme Stone i Halle Berry, i Brooklyn Decker je odrezala svoje duge uvojke i postala vlasnicom najpopularnije frizure! Sličnu frizuru nosi i naša TV voditeljica Nevena Rendeli koja je napravila je mali zaokret u svome stajlingu pa je nedavno skratila kosu.

'Nakon nekoliko godina odlučila sam odrezati relativno dugu kosu, a kod mene je to bilo najduže što može biti, i ošišati se na popularni bob upravo iz razloga da mi bude lakše održavati frizuru. U dogovoru s frizerkom odabrala sam frizuru koju je vrlo jednostavno napraviti', rekla nam je simpatična Nevena i u šali dodala kako je njezini zovu 'frizura napravi sam' ili 'upravo sam ustala iz kreveta i nisam se počešljala'. Dodaje kako ima prirodno kovrčavu kosu pa se veseli raznim varijantama ove frizure.

I plavokosa Brooklyn oduševljena je s tzv. wavy bobom.

'Tip sam osobe kojoj vrlo brzo dojade frizure i nije mi se problem ošišati. Volim promjene! A još kad sam vidjela frizuru Sienne Miller, odmah sam se poželjela tako ošišati', kaže Brooklyn.

Njezin frizer prvo joj je pažljivo stanjio i ošišao kosu pazeći na volumen, a na kraju joj je posvijetlio pramenove u nekoliko različitih nijansi kako bi postigao što prirodniji look. A rezultat je zbilja fantastičan! Brooklyn se odmah novom frizurom pohvalila i na Instagramu.

'Savršeno! Ovo je totalno rokerski styling', prokomentirala je Brooklyn svoj novi look.