KAKO IH IZBJEĆI

Radite li i vi ove greške pri kupnji cipela?

24.01.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Ako nas nešto može itekako naljutiti i rastužiti, onda je to loš izbor cipela za koje se na kraju ispostavilo da su bile totalna pogreška

Ne samo da smo razočarani jer smo potrošili novac na cipele kojima nismo zadovoljni, već nas najvjerojatnije čeka i trauma njihove zamjene.

Evo koje su najčešće pogreške prilikom kupnje cipela.


Greška broj 1: Odabir krive veličine

Teško je povjerovati da je baš to vrlo česta pogreška koju rade kupci. Naime, trgovci iz Shopbopa, Bloomingdalesa i Topshopa kažu da je upravo to najčešći razlog zamjene cipela u njihovim trgovinama. Naravno, cipele uvijek isprobajte prije kupnje, pa čak i kad ste sigurni u veličinu koju nosite. Najbolje je cipele kupovati u poslijepodnevnim satima jer je dobro poznato da su tad naša stopala šira nego ujutro.

366773, 366680, 366613, 366456Greška broj 2: Neugodno vam ih je vratiti
Ako neke cipele niste počeli odmah nositi jer vam se baš na kraju ni ne sviđaju ili nisu najudobnije, a neugodno vam ih je vratiti u trgovinu, dobro razmislite. Još jedna propala modna 'investicija' koja će vas skupo koštati nije vam potrebna! Radije se odšećite u trgovinu i riješite ih se.

Greška broj 3: Impulzivna kupnja
Kako kaže predstavnik poznate trgovine Barney's, većina žena cipele vrati jer nisu bile 100-postotno zadovoljne kupnjom koju su obavile stihijski i bez razmišljanja. 'Ako su vam se svidjele neke cipele, dobro razmislite barem jedan ili dva tjedna prije no što ih kupite. Ako i dalje razmišljate o njima i nakon toga, odlučite se za njihovu kupnju. Naravno, isprobajte ih i prohodajte u njima prije nego što ih kupite', objašnjavaju u Barney'su.