IMAJU ŠTO POKAZATI

Ovako slavne ljepotice izgledaju bez šminke

12.01.2015 u 07:34

Bionic
Reading

Dok je nekada bilo nezamislivo da se slavne zvijezde ukažu u javnosti bez šminke, frizure i prikladnog stajlinga, nove tehnologije donijele su sasvim jedan novi trend

Obožavatelji glumica, manekenki, pjevačica i ostalih slavnih ličnosti, danas se mogu lako povezati s njima zahvaljujući društvenim mrežama, gdje celebovi rado objavljuju razne fotografije i bilježe gotovo svaki svoj korak. Fanovi tako prate čime se bave i hvale njihove statuse, a slavne ljepotice često ih iznenade fotografijama na kojima su bez šminke ili u nekom sasvim običnom izdanju, što uvijek nailazi na pozitivne komentare. Tako se valjda želi stvoriti dojam da su i oni sasvim obični ljudi te uživaju u svakodnevnim rutinama i trenucima.

Ako se netko može dičiti svojom prirodnom ljepotom, onda je to 60-godišnja Christie Brinkley jer jednostavno izgleda nevjerojatno dobro za svoje godine. Nakon što je napustila manekensku karijeru, vrijeme rado provodi u svojoj tvrtki i s kćerima. Na jednoj od mnogobrojnih fotografija koje stalno objavljuje, pozira i s kćeri Alexom Ray Joel, a obje uživaju na moru, bez suvišnog make-upa.

Najbolje plaćene manekenke na svijetu poput Cindy Crawford, Heidi Klum ili Bar Refaeli rado sa svojim obožavateljima dijele razne životne trenutke putem društvenih mreža. S obzirom na njihovu prirodnu ljepotu, fotografijama bez šminke izazivaju same pohvale i oduševljenje u komentarima.

No osim manekenki, kojima je ruku na srce posao da budu zgodne, i neke slavne holivudske dive mogu se pohvaliti prirodnom ljepotom. Među njima su Cameron Diaz, Megan Fox ili Jennifer Aniston, ali i pjevačice poput Jennifer Lopez i Beyonce.

Nina, Severina i Maja Šuput samo su neke od naših uspješnih ljepotica koje znaju da odlično izgledaju bez šminke. Stoga su bez straha objavile simpatične fotografije na svojim profilima i izgledaju sjajno.