Moda i ljepota BAKINA DEKA NA CRVENOM TEPIHU

Cate Blanchett zapanjila u heklanoj haljini

  • Autor: G. A.
  • 18.9.2009 9:36:36
  • 18.9.2009 8:00:00

Bilo je totalnih promašaja outfita na crvenim tepisima posljednjih godina, no Cate Blanchett sve je zasjenila pojavljivanjem u Melbourneu. U kukičanoj haljini, i to na ultramoderno jedno rame, podigla je sve obrve oko sebe

Australska glumica Cate Blanchett (40) bila je počasna gošća na otvaranju nove melbournške izložbe o filmu, televiziji i digitalnoj kulturi, a za tu se priliku valjalo posebno odjenuti i istaknuti. No Catein izbor bio je ipak malo pretjeran.

Brojni su komentari večeri išli upravo na račun Cateine heklane haljine, a najčešći je bio da izgleda kao da se ogrnula bakinim prekrivačem za krevet.

Prije nekoliko tjedana, Cate je u Sidneyju tijekom kazališne predstave 'Tramvaj zvan čežnja', u kojoj je igrala, završila rasječene glave. U ulozi Blanche DuBois trebala je biti gađana radiom koji je u slavnome filmu bacao Marlon Brando, a u kazališnoj inačici glumac Joel Edgerton.

No na nesreću, lijepoj je glumici radio zaista završio u glavi, a gledatelji su gledali kako Cate iz glave šiklja krv te je predstava bila otkazana.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više