PUN POGODAK

U ovoj će haljini svaka žena izgledati mršavije

27.11.2014 u 07:13

Bionic
Reading

Lijepa britanska glumica Emily Blunt zadnjih dana zaposlena je promoviranjem svog novog filma 'Into The Woods', a ovaj put oduševila je odabirom haljine

Sve traženija britanska glumica rodila je prije devet mjeseci, a svoju vitku liniju istaknula je sjajnim odabirom haljine.


Bijela haljina talentiranog gruzijskog dizajnera sa stalnom adresom u Londonu, Davida Kome, ima strateški raspoređene dijelove od crne boje koji stvaraju optičku iluziju vitkije linije tanjeg struka. Nije da je tako nešto potrebno lijepoj Emily, no u svakom slučaju zanimljiv je vizualni dojam koji stvara ova haljina.

Budući da je haljina bez rukava, Emily se zaogrnula crnim kaputom Tory Burch, i to modelom Heather s kožnim detaljem, a look je upotpunila seksi crnim štiklama s potpisom Briana Atwooda.

Kreacije Davida Kome zadnjih sezona sve su traženije, a jednostavan kroj haljina koji ističe žensku siluetu sa zanimljivim detaljima u kontrastnoj boji i crnoj koži pokazao se kao pravi hit među holivudskim ljepoticama. Taylor Swift, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, Miranda Kerr i Eva Longoria samo su neke od zvijezda koje su se posljednjih mjeseci pojavile u njegovim seksi haljinama.