UVIJEK U TRENDU

Zarađuje milijune, a ne odvaja se od vesti iz H&M-a

19.11.2014 u 13:41

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Pristupačna odjeća poznatih brendova ulične mode sve je češći odabir i slavnih svjetskih ljepotica. Iako su sve donedavno pojavljivale u odjeći razvikanih luksuznih brendova kod kojih komad odjeće košta tisuće, a nerijetko i na desetke tisuća kuna, u posljednje vrijeme taj se trend mijenja. Krpice iz H&M-a, Zare ili Topshopa slavne ljepotice iz svijeta showbiza sve češće ponosno pokazuju, a Kendall Jenner svojim je izdanjima pokazala da je velika ljubiteljica popularnog švedskog lanca ulične mode

Poznato je da je Beyonce velika ljubiteljica Topshopa u čijim se krpicama često pojavljuje, a njihove krpice nosi i modna ikona Olivia Palermo. Pravo je modno osvježenje i pjevačica countryja Taylor Swift koja, usprkos ogromnom bogatstvu, nimalo ne zazire od krpica iz H&M-a. Ljubiteljica ovog švedskog lanca ulične mode je i sve uspješnija članica klana Kardashian, manekenka u usponu Kendall Jenner koja je nedavno potpisala ugovor s velikom kozmetičkim brendom Estee Lauder.

Zgodna Kendall gradi respektabilnu karijeru modnom svijetu, a ugovor s prestižnim beauty brendom zasigurno će joj osigurati nove unosne poslove. No uspješna manekenka može se pohvaliti i odličnim smislom za modu. Za razliku od svojih poznatih sestara, Kendall, barem za sada, njeguje nešto mladenačkiji i profinjeniji stil, a poput pravog modnog znalca, dobro spaja skupe i jeftine komade odjeće.

Njezin nepretenciozan dnevni look zaslužuju pohvale, a pozornost je zadnjih dana plijenila i odabirom vesti iz H&M-a. Kendall jako dobro zna da su debela pletiva veliki hit ove jeseni, a na košarkaškoj utakmici New York Knicksa pojavila se u odličnoj smeđoj oversize vesti iz najnovije kolekcije H&M-a.

Nedavno je također pokazala jedno od boljih jesenskih izdanja koje smo vidjeli i koje je lako kopirati. Kožnu proštepanu minicu sjajno je kombinirala s dužom jaknom i svijetlosmeđom dolčevitom, opet iz H&M-a. Veste dolčevite bile su izuzetno popularne 80-ih godina, a iako ih nije lako kombinirati da izgledaju šik, Kendall je očito pronašla dobitnu formulu. Tajna je, naravno, u balansiranju. Gornji je dio tijela potpuno pokrila, a kraća minica i visoke čizme uspješno su otkrile taman koliko treba.

No da njezina ljubav prema pletivima popularnog švedskog modnog brenda nije samo prolazni hir, dokazala je ponovo prije nekoliko dana kada je snimljena u losanđelskoj zračnoj luci. Zgodna bijela vesta na tamnoplave prugice osvježila je monokromatski look, crne hlače i čizme Alexander Wang Chelsea, a kombinaciju je dodatno začinila velikim sivom šalom.