FASHION GURU:

Severina je izgubila svaki osjećaj za mjeru

25.09.2014 u 11:49

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Severina ovaj put kao da nikoga nije pitala što da odjene. Kao da joj kožne hlačice i široki remen nisu bili dovoljni pa je na to stavila i čipkanu bluzicu s hrpom volana i mašnu te je još raspustila kosu. Nekako bi se i to preživjelo da nije obula jedne od najgorih čarapa koje sam vidio u posljednje dvije godine, bio je oštar u svojim kritikama ovaj put naš Guru. Toliko su ružne, ističe, da bi i grilonke pored njih bile više seksi

Što se dogodilo? Sirota Antea izgleda kao da je hodala Žitnjakom i da ju je napao pas lutalica. Guru je zaključio da je sigurno vidjela da se opet nose poderane hlače, pa je, eto, odlučila i ona staviti ih na sebe. Samo se malo zaigrala s veličinom rupa.

Razumljivo je to da Donna Karan brendira svoje ime, samo je teško shvatiti zašto je gospođa Mindoljević stavila to na sebe.

Nakon Miroslava Ilića, koji se prošlog tjedna nije proslavio svojim stylingom, tu je Jole koji vraća nadu u koliko-toliko normalno odijevanje muškaraca. Da ne bi bilo zabune, nije Jole odjednom postao modna ikona, ističe Guru, već se odjenuo primjereno nastupu na pivskom festivalu.

Ok, to da se gospodin Škoro ne zna odjenuti, to je već poznato s HRT-a. Da bi bio zanimljiviji, pridružena mu je Blaće, a ona je ipak trebala imati nešto bolje na sebi. Ovakve majice nose samo tinejdžerke u osnovnoj školi.

Eto, dokle smo došli kada je Šušnjara postala najbolje odjevena pjevačica na pivskoj zabavi u šatoru..., zaključuje Guru.