SHOOSTER

New sneakers, new you!

08.09.2014 u 13:47

Bionic
Reading

Dodaješ na fejs razne seksi frendove i frendice, ali nikad ništa od toga? I dalje ti je jedino društvo krastavac za… hm, masku za lice, lutka na napuhavanje ili kakav sajt s… opet hm… zabavnim sadržajima?

A od svega toga imaš samo sve snažniji zglob ruke, ali opet nikakve prave zabave?

Imamo savjet za tebe: posjeti Shooster, the sneakermeister - otkrij svoju novu, kul i zabavnu stranu i uzmi najbolje od života!

Sigurno ćeš u gradu naići na billboarde s našim starim znancima, tattoo artistom, skejterom i grafiterom Nikolom Zorotovićem i plesnom hip-hop zvijezdom Martinom Vuletić!

Čim su nabavili nove šuze iz Shoostera, znatno se bolje zabavljaju!

Zato, postani nova osoba i čekiraj novu unisex kolekciju Nike Air Force One i novu žensku kolekciju Nike Air Max 90!

Nike Air Force One ima i za cure i za dečke, ima i niskih, a i poluvisokih, a potpuno bijela najprodavaniji je i najprepoznatljiviji model već 20 godina.

Njihov prepoznatljiv i klasičan izgled kroz dva desetljeća omogućio im je da se nose i izvan košarkaških terena te im osigurao kultni status u sneaker kulturi.

Tako su Nike Air Force One danas klasični model, točnije ikone stila koje jednako vole i mladi hipsteri, kao i zreliji poslovnjaci.

Nazvane prema avionu koji vozi američkog predsjednika (ne prema filmu s Harrisonom Fordom; taj je film isto nazvan po avionu), najkice Air Force prve su košarkaške tenisice s Nikeovom tehnologijom Air pa, osim što uvijek izgledaju izvrsno na nozi, pružaju savršenu lakoću, ventilaciju i ful su premium, i po izgledu i po izradi.

Ženska kolekcija Nike Air Max 90 pruža vrhunsku udobnost i bezvremenski stil, za svaku curku koja želi najkvalitetnije.

Konačno prijeđi na sneakermeister stranu – kul i zabavnu stranu života, i osim novih najkica, vidi i nove modele ostalih brendova: Jordan, Converse, Supra, Timberland, Adidas, Vans, DC, Reebok... U Shoosteru žive brendovi kojih nema nigdje drugdje, jer Shooster, the sneakermeister više je od kupnje: Shooster je top-usluga za tebe i iskustvo kojem ćeš se uvijek poželjeti vratiti!

www.shooster.hr

Da nam se ne izgubiš, slijede adrese trgovina SHOOSTER:

Zagreb:

Arena centar, City Center One West, City Center One East, Ilica 22, TC Cvjetni, King Cross, Ilica 57 – Kids i Westgate

Rijeka:

Adamićeva 17, ZTC Rijeka

Velika Gorica:

Trg kralja Tomislava 38

Split:

PTC Joker, City center one

Pula:

Portarata 8

Zadar:

TC Relja

Koprivnica:

Zrinski trg 5

Karlovac:

Stjepana Radića 21

Varaždin:

Trg slobode 2

Osijek:

Trg slobode 2, PTC Portanova

Slavonski Brod:


City Colosseum