FASHION GURU:

Najveći modni promašaji poznatih Hrvatica

12.08.2014 u 09:51

  • +8

Najgore odjevene Hrvatice

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Nakon najbolje odjevenih Hrvatica, Fashion Guru priredio je i pregled najvećih modnih promašaja kojih smo se od početka godine nagledali na našim poznatim ljepoticama

Tko je natjerao Indiru da odjene ovaj nezahvalan kroj? Izgleda kao SF bankomat, zaključio je Guru. Za razliku od svoje kolegice Rozge koja rijetko kad odjene dvaput istu haljinu, jer je to toliko mala krpica da ne preživi drugo nošenje, Andrejica ipak ima više elastana i sintetike u sebi pa se da još koji put odjenuti, ali želiš li je zaista dvaput odjenuti, pita se Guru.

Žuta haljina Nives Celzijus jedno je ipak spektakularno izdanje starlete po mišljenju našeg modnog gurua i zasluženo se našla na ovoj listi.

Svašta se dogodi i kad stilist ima slobodan dan, a Seve se kasno probudi pa ne zna što staviti na brzinu na sebe.

Lepa Brena bi morala prilikom svojih koncerata dati upute za ljude koji imaju problema s epilepsijom, jer podulje gledanje u nju može uzrokovati napad.

Styling Mije Begović često je upitan, a činjenica je i da njezina kolegica Jelena Perčin i dobre komade odjeće zna zeznuti lošim stylingom.
I zgodnoj Eciji Ivušić zna se potkrasti kreacija kojom se ne uspije pokazati u pravom svjetlu.

Guru također savjetuje da ne biste trebali kopirati ni sljedeće dame. Zgodna Antonija Šola nikako da nauči da je manje koji put više. Tako je njezin pokušaj slavonsko-škotske školarke (SŠŠ) stvarno nadmašio neke od njezinih prijašnjih radova. Ili ne?
Ovo što djevojke iz grupe ENI nose može se jedino obući u debelom mraku i da se svjetlo ne pali, ako baš nema potrebe.