FASHION GURU:

Vrijeme je da Mila promijeni svoj tetkasti look

22.05.2014 u 11:00

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić

Bionic
Reading

Iako se pojavila u sasvim pristojnoj kombinaciji, mora se priznati da izgleda pomalo dosadno i bilo bi krajnje vrijeme da promijeni svoj tetkasti look, poručio je ovaj put Fashion Guru Mili Elegović

Divno je kad se netko uvijek odijeva na visini zadatka i pritom se rijetko pojavljuje na događanjima, kao što je slučaj s Vlatkom Pokos.

'Cura je zgodna i dobro građena te bi mogla isfurati neki svoj stil koji neće sličiti talijanskim kreacijama iz China shopa', okrznuo je Guru i stil Lidije Bačić.

No zato su same pohvale stizale na račun uvijek besprijekorne Josipe Lisac. Ona i Branko Lustig, oboje u šeširima i s crvenim detaljima, zaslužuju same riječi hvale.

To međutim nije bio slučaj s Damir Urbanom i suprugom Milicom. Vidi se da Urban ima više iskustva s javnim pojavljivanjima, a njoj bi Guru rekao samo da je saten loš odabir i da bi ista takva haljina u drugom materijalu izgledala puno bolje.

'Dva puta sam trljao oči i opet je vidim u uzorku leoparda. Je li moguće to da je ona u nečem drugom, a to nije uzorak tigra?', Guru nije mogao odoljeti da ne prokomentira kombinaciju Alke Vuice

Nije teško zaključiti da je ovo omiljena haljina Ecije Ojdanić i za sve prigode, no pitanje je do kada. Može se samo zaključiti da joj odjeća baš i nije bitna, što je šteta jer je prije odavala malo drugačiji dojam.