NOSE SE: BALONERI

Komad koji se nosi i uz štikle i uz tenisice

23.04.2014 u 10:25

  • +13

Nose se - baloneri

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dobar baloner ima tu sposobnost da ženi popravi dan kad ne zna što obući, spasi je kad obuče nešto promašeno i ne stigne se presvući, a može ublažiti i (pre)napadan izgled u minici…

Baloner, lagani kaputić najčešće dvoredog kopčanja koji se u pojasu stegne remenom kako bi naglasio žensku siluetu, odjevni je komad koji s godinama ne izlazi iz mode, jedino tu i tako 'pretrpi' pokoju trendovsku intervenciju. Tako se, primjerice, trenutačno nose oni malo predimenzionirani, no i dalje savršeno služe klasični modeli.


Baloner ove sezone, kako bilo, neće biti komad za privlačenje pozornosti bojama, već tim svojim provjerenim diskretnim seksipilom koji daruje ženi. Najčešći su oni u boji bijele kave, crni, tamnoplavi i bijeli. No iskopate li crveni i poželite ga, nećete pogriješiti.

Oni do koljena veliki su hit, no u modi ostaju i oni koji sežu desetak centimetara iznad koljena.

Pogledali smo što nude H&M, Mango, Sisley, Benetton, Mana i New Yorker te za vas usput saznali cijene. Pogledajte što se nosi, nećete požaliti kupite li novi jer će vam dobro doći u ormaru u svako godišnje doba – i uz štikle i uz tenisice!