OTVORENJE POINTA

Ovako zgodnu Ivanu Radovniković dugo nismo vidjeli

26.09.2013 u 21:32

Otvorenje shopping centra Point

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Point shopping center pripremio je i počastio susjedstvo velikim tulumom povodom svog otvorenja

Službenom dijelu otvorenja nazočili su, uz predstavnike tvrtke Blouhouse Capital, investitore projekta, predstavnike tvrtke Sonae Siera, zaslužne za izgradnju projekta, pomoćnik ministra poduzetništva i obrta Vjekoslav Rakamarić, pročelnica ureda za gospodarstvo grada Zagreba Mirka Jozić te brojni poslovni partneri i uzvanici. Izgradnja Point shopping centra trajala je šest godina, a iza realizacije projekta stoji ukupno ulaganje od 50 milijuna eura.

'Ideja vodilja prilikom osmišljavanja Point shopping centra bila je stvaranje urbanog, modernog i drugačijeg trgovačkog centra koji će, slijedeći svjetska iskustva i trendove, postati sastavni dio života i svakodnevice stanovnika zapadnog dijela grada', izjavio je predsjednik Uprave Vrbani Projekt i Country manager Bluehouse Hrvatska Igor Hržić prilikom službenog otvorenja dodajući kako centar zaista želi postati 'srce Vrbana', kao što to kaže njegov slogan.

Otvorenju je nazočio i veliki broj posjetitelja i građana koji se okupio u Point shopping centru prateći nastup Four Ladies koji čine glazbenice Ivana Kindl, Maja Vučić, Ivana Radovniković i Branka Delić.

Osim zabave uz koncert, Point shopping center je za najmlađe goste pripremio i zabavu uz klaunove i mađioničara, a za odrasle posebne popuste u trgovinama sve do 23 sata.