ODUZIMA DAH

Ne možemo se odlučiti u kojoj haljini bolje izgleda

16.05.2013 u 09:34

  • +3

Nicole Kidman Cannes

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Lijepa glumica Nicole Kidman u Cannesu je zasjala u tri sjajna izdanja, romantičnom, seksi i decentnom. Sva tri stylinga potvrdila su status ikone koja zna što joj pristaje i kako ostaviti modni pečat

Na press konferenciji, naime, pojavila se u crnoj uskoj haljini sa zanimljivo rezanim dekolteom koji je mamio poglede. Haljina je decentna i jednostavnog kroja, sa zanimljivim, pomalo raskošnim rukavima.

Kombinaciju je začinila upečatljivim ljubičastim cipelama, a dašak romantike unijela je frizurom. Ležerna pletenica oblikovana sa strane i crna vrpca zaokružili su odličan stajling. Nicolemoramo priznati, izgleda privlačnije nego ikada.

Na otvaranju se pak pojavila u efektnoj bijeloj balon-haljini na kojoj su aplicirani kristali, a ni kiša nije pokvarila njezino raspoloženje. A kako i bi kad izgleda sjajno. Haljina kreirana za nju s potpisom Dior bila je pun pogodak, a savršen odabir zaokružila je decentna frizura.

Seksi i neodoljivo izgledala je i u crnoj svjetlucavoj koktel-haljini koju je nosila na zabavi povodom otvaranja festivala u Cannesu.


Otkrila je kako u Cannes stiže i njezin suprug Keith Urban, koji je trenutačno angažiran kao sudac u Američkom idolu, a pravit će joj društvo dok bude ocjenjivala filmove. Priznala je i kako se suprug ne miješa u njezin posao i nije joj savjetovao kako da procjenjuje filmove. Naime, lijepa 45-godišnja glumica sjedi u žiriju kojim predsjeda Steven Spielberg, a ostali ocjenjivači su Ang Lee, Lynne Ramsay, Christophe Waltz

Glumica Nicole Kidman često je bila pozivana da bude u žiriju raznih festivala, no poziv Stevena Spielberga nije mogla odbiti.