SEKSI U SVAKOJ PRILICI

Beyonce u badiću otkrila sve svoje draži

15.04.2013 u 17:29

Beyonce reklamira badiće

Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Bionic
Reading

Slavna Beyonce, koja će ovaj tjedan održati koncert i u Zagrebu, u novoj kampanji za popularni brand ulične mode H&M otkrila je sve svoje čari u nizu minijaturnih badića

31-godišnja zanosna Beyonce nedavno je postala zaštitno lice ljetne kolekcije branda H&M, a njezine fotografije odmah su izazvale pravu pomutnju. Pozirajući u različitim modelima minijaturnih badića, Beyonce je ponosno u prvi plan stavila svoje zamamno tijelo oblika pješčanog sata.

Slavna pjevačica je pred fotoobjektivom Ineza van Lamsweerdea i Vinoodha Matadina pozirala u jarko žutom kačkanom badiću s trakicama za vezanje, zatim u uvijek seksi crnom badiću ukrašenom resicama te šarenom badiću prošaranom zelenkastim, bijelim i sivim šarama. Beyonce na svakoj fotki, kao i uvijek, izgleda besprijekorno, a vitku liniju i ravan trbuh dodatno je naglasila i piercingom u pupku, dok je egzotični look upotpunjen cvijećem u kosi.

'Uvijek mi se sviđalo to što se H&M usredotoči na zabavnu i pristupačnu modu. Sviđa mi se koncept na kojemu sa radila s timom iz H&M-a, a različite emocije žena predstavili smo sa četiri različita elementa – vodom, zemljom, zrakom i vatrom', otkrila je Beyonce te dodala kako je snimanje na tropskom otoku bilo doista bajno.