KOBNI POSJET TERETANI

Modnom Mačku iz Gucci torbe ukrali 2.000 kuna

22.05.2009 u 16:10

Bionic
Reading

Dok se Marko Grubnić znojio u teretani na Jordanovcu, lopov je iskoristio priliku i iz Gucci torbe mu ukrao 2.000 kuna. Uz neugodan osjećaj povrede privatnosti, još ga je i ismijao inspektor, a nadležni u teretani se nisu ispričali kako je očekivao

Svako zadovoljstvo nakon dnevne doze treninga stilistu Marku Grubniću, poznatom pod umjetničkim imenom Modni Mačak, zasigurno je splasnulo nakon što je otkrio da mu je netko olakšao novčanik za 2000 kuna.

'Najviše me pogodila činjenica što je netko rovario po mojim osobnim stvarima u torbi. Bio sam prilično bezbrižan za sigurnost torbe,jer su mi voditelji teretane omogućili da torbu ostavljam u posebnoj prostoriju koju su djelatnici pomno nadzirali. Na kraju, kad se dogodila krađa, nisu se adekvatno ni ispričali i mislim da ću već idući tjedan promijeniti teretanu', za tportal.hr je rekao Marko Grubnić koji pod stručnim vodstvom vježba svaki dan.

Grubnić je slučaj prijavio policiji, no tu je doživio novi šok. 'Policajac me ismijao i rekao mi nešto u stilu da sam sam kriv što mi se to dogodilo jer hodam okolo s tako skupocjenom torbom koja privlači lopove. Na to sam odbio svaki daljnji razgovor s njim i tražio drugog policajca, i sve je to na kraju dosta dugo trajalo', kaže razočarano Grubnić.

Odlučan je u zahtjevu da se pronađe lopov, ne zbog novca, već, kako kaže, zbog principa.