NAKON 26 GODINA

Izgleda li Kim Basinger i danas kao u 'Devet i pol tjedana'?

27.09.2012 u 14:51

Bionic
Reading

Kim Basinger 1986. godine odjenula je crni sako te bijelu košulju za izrazito vruću seksi scenu s Mickeyjem Rourkeom u legendarnom erotskom filmu 'Devet i pol tjedana'. Sada, točno 26 godina kasnije, Kim je ponovno odjenula identičnu kombinaciju i stala pred svjetla reflektora na crvenom tepihu

U identičnom stylingu u kojemu se pojavila u vrućoj sceni filma 'Devet i pol tjedana', a koji izgleda poput ženske varijante muškoga odijela te uključuje crne hlače, bijelu košulju i malo veći sako, Kim Basinger pojavila se na crvenom tepihu u društvu Mickeyja Rourkea povodom premijer njihovog novog filma 'Black November'.

58-godišnja glumica izgledala je doista zanosno u crnim hlačama, čizmama, malo duljem sakou s kontrastnom podstavom na rukavima te ženstvenoj bijeloj bluzici zanimljivog kroja. Upravo je taj sako na Kim nevjerojatno podsjećao na onaj koji je nosila u filmu 'Devet i pol tjedana' koji govori o njezinoj i Rourkeovoj sado-mazohističnoj ljubavnoj priči.

Na njujorški crveni tepih 59-godišnji Mickey je stigao isto dotjeran, odjeven u tamnoplavo odijelo s crvenim rupčićem i džepu te košulju s prugicama.

Nakon snimanja jednog od najpopularnijih filmova osamdesetih godina prošloga stoljeća, Kim i Mickey su se ponovno našli zajedno na platnu. Prva njihova filmska suradnja bio je film krimi-drama 'The Informers', no Kim i Mickey nisu se susreli sve do premijere na crvenom tepihu 2009. godine, a sada su ponovno stali uz jedan drugome u film 'Black November'.