ZAUVIJEK FATALNA

Tko ne bi poludio za razgolićenom Sharon Stone?

24.09.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Na humanitarnoj aukcijskoj večeri amfAR, Fondacije za istraživanje AIDS-a, koja je održala tijekom milanskog tjedna mode, pojavila se legendarna Sharon Stone te sve uzvanike ostavila bez daha

Dvadeset godina prošlo je otkad je Sharon Stone svima pomutila razum u filmu 'Sirove strasti'. Danas su joj 54 godine, no ni sada ne prestaje privlačiti poglede. Odjevena u dugu crnu pripijenu haljinu dizajnerskog potpisa Roberta Cavallija te ukrašenu brojnim izazovnim izrezima, slavna Sharon Stone pokazala je kako bez puno muke može zasjeniti i dvostruko mlađe kolegice. Odjevena u smjelu i više nego izazovnu haljinu duboka dekoltea te razmaknutih trakica na struku, Sharon je stigla na humanitarnu aukcijsku večer amfAR, Fondacije za istraživanje AIDS-a.

Plava kosa bila joj je lagano zalizana prema nazad, a na licu je nosila samo jednostavnu i potpuno neupadljivu šminku. U društvu svog mlađahnog dečka, argentinskog modela Martina Mice, Sharon je doslovce blistala.

Sharon je zabrinula sve oko sebe nakon što je u petak navečer, nakon prisustvovanja na reviji Fendi na milanskom tjednu mode, završila u bolnici zbog nesnosne glavobolje. To je bilo vrlo zabrinjavajuće s obzirom na činjenicu da je 2001. završila u bolnici zbog aneurizme.

Srećom, uzbuna je bila lažna, a Sharon se vrlo brzo oporavila te u društvu dečka stigla na humanitarnu večer izgledajući zanosno i zavodljivo, baš kao i uvijek.