S CRVENOG TEPIHA FESTIVALA

Pogledajte najljepše haljine iz Venecije

06.09.2012 u 06:41

Bionic
Reading

Tko šeće crvenim tepihom filmskih festivala, taj mora izgledati besprijekorno. To znaju i slavne glumice koje su na Venecijanskoj Mostri mamile poglede, što zbog golih leđa, što zbog zanimljivih kreacija

Što je filmski festival bez glamuroznog crvenog tepiha? To najbolje znaju slavne face koje nerijetko diktiraju modne trendove, pa se za takve događaje posebno i pripremaju.

Glamura ne nedostaje ni u Veneciji, gdje je najviše uzdaha mamila Marica Pellegrinelli koja je blistala u crnoj haljini otvorenih leđa. Zavodnički osmijeh nije skidala s lica dok je ponosno

pozirala. Crnu haljinu odabrala je i Winona Ryder kojom je dodatno istaknula izrazito vitku liniju.

Lijepa Indijka Frieda Pinto koja se proslavila ulogom u filmu 'Milijunaš s ulice' zasjala je u dugoj crnoj haljini sa zlatnim krugovima. Sirena kroj dodatno je izdužio zanosnu crnku.

Sličan odabir boja odabrala je i Selena Gomez, no njezina je kreacija ipak bila znatno elegantnija zbog čipke koja je haljini dala seksi notu.

Iako je crna dominirala, slavne glumice birale su i pastelne boje, no svojim je, potpuno drukčijim odabirom haljine jarkih boja, šokirala Claire Milford. Roza, siva, žuta i zlatna našle su se na njezinoj haljini koja je svoju raskoš dodatno istaknula bogatstvom materijala.