JESSICA, RACHEL, MARION

Za čijim su haljinama poludjele slavne glumice?

06.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Slavne su dame navalile na svježi Dior izgled i novi glavni dizajner ove modne kuće Raf Simons može zadovoljno trljati ruke. Pogledajte tko bolje nosi njegove haljine - Jessica Biel, Rachel Weisz ili Marion Cotillard

Prošlo je tek mjesec dana otkako je Raf Simons prikazao svoju debitanstsku couture kolekciju za francusku modnu kuću Dior, a njegove kreacije već vladaju crvenim tepisima.

Dizajner koji se čvrsto usidrio na tronu Diora nakon neslavnog odlaska Johna Galliana, u prvi je mah bio zasut ne baš blagim kritikama, no pokazalo se da zaljubljenice u modu ipak vole njegove ideje.

Posljednja među glumicama koje ga pronose je Jessica Biel, zaručnica Justina Timberlakea. Dior kreaciju nosila je na premijeri svog filma 'Totalni opoziv' u Hollywoodu, a blijedoružičasta haljina bez naramenica i dužine do gležnja odlično joj je pristajala.

Prije toga u crnoj Dior haljini elegantna je bila Rachel Weisz, a riječ je o jednoj od onih kreacija za koje se oduvijek tvrdi da bi ih svaka žena trebala imati u ormaru.

Prva je, pak, čast da nosi Dior Couture iz pera Rafa Simonsa imala Marion Cotillard, a narančastu i crno-bijelu kombinaciju boja na uskoj, damskoj haljini začinila je crvenim modnim dodacima i imresionirala sve oko sebe.