tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+16
Pula
+22
Rijeka
+19
Zadar
+20
Split
+20
Dubrovnik
+21

SVE JE ŠOKIRALA

Što se to dogodilo s Irinom Shayk?!

Lijepa 26-godišnjakinja u reklamnoj kampanji za kupaće kostime brenda Agua Bendita pozirala je u više nego čednom ljubičastom kostimu

Datum objave:
2.8.2012 8:59

Zadnja izmjena:
2.8.2012 10:32

Prošloga mjeseca Irina Shayk paradirala je St. Tropezom u minijaturnom bikiniju na radost obožavatelja koji su tako još jednom dobili priliku uživati u pogledu na njezino savršeno tijelo. No njezin posljednji odabir kupaćeg kostima sve je šokirao.

Lijepa 26-godišnjakinja u reklamnoj kampanji za kupaće kostime brenda Agua Bendita pozirala je u više nego čednom ljubičastom kostimu koji čak ima i rukave! Budući da je nisu navikli vidjeti u takvom zatvorenom kupaćem kostimu, mnogi su ostali iznenađeni i pomalo zabrinuti.

No razloga za brigu nema jer je Irina čak i u takvom čednom izdanju uspjela otkriti svoj seksi dekolte. Uostalom, riječ je o reklamnoj kampanji, a ne privatnom izboru seksi manekenke te stoga nema sumnje da ćemo lijepu Irinu i dalje viđati u minijaturnim bikinijima na plažama.

205122,192634,184345 ,183557

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr