DUBROVAČKI IZLAZAK

Tanja Dragović opako zgodna sva u crnom

30.07.2012 u 10:38

Bionic
Reading

U elegantnom večernjem izdanju pojavila se Tanja Dragović Ivanišević na dubrovačkom koncertu Josipe Lisac, i to u društvu modnog kritičara. Sigurni smo da joj Grgo Zečić nije imao što prigovoriti

Tanja Dragović Ivanišević, supruga Gorana Ivaniševića, uživala je u nedjelju navečer u društvu prijatelja Grge Zečića na koncertu Josipe Lisac u Vrtu palmi hotela Excelsior u Dubrovniku. Pojavila se u jednostavnoj, uskoj crnoj haljini s minijaturnom clutch torbicom u ruci, a preko čela i raspuštene kose nosila je glamuroznu trakicu. Oko zapešća nosila je široke crne narukvice koje su djelovale poput okova te je, sve u svemu, bila vrlo zanimljiva pojava.

Koncertom u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama, koji organizira grupacija Adriatic Luxury Hotels osmu godinu zaredom, najviše su bili oduševljeni Josipini brojni fanovi iz Dubrovnika koji su željno iščekivali nastup zvijezde koja četiri godine nije pjevala u tom gradu. Josipa Lisac je sinoć ispunila sva očekivanja, koncert za koji se tražila karta više potrajao je do sitnih sati, a oduševljeni gosti su plesali i pjevali uz istinsku divu hrvatske glazbe. Josipin izuzetan talent i fascinantan glas, uz zavidno glazbeno obrazovanje, došao do punog izražaja u pjesmama poput 'O jednoj mladosti', 'Kapetane moj', 'Dok razmišljam o nama', 'Gdje Dunav ljubi nebo' i mnogima drugima.

Gosti su osim u izvrsnoj glazbi uživali i u brojnim delicijama posebno spravljenim za tu noć. Pod palicom Petra Obada, šefa kuhinje hotela Excelsior, na meniju su se našle plate s brojnim sirevima, morskim plodovima i slatkim delicijama koje su nosile i prigodna imena za tu večer – po Josipinim uspješnicama.