JEDNAKO ZANOSNA

Cher pali u kostimu od prije 17 godina

11.05.2009 u 14:55

Bionic
Reading

Cher je publiku ostavila bez daha kada je za koncert prvi put obukla prozirni crni kostim koji je bio povezan tako da je prekrivao samo 'strateška' mjesta na tijelu. Nakon 17 godina, Cher u inačici tog kostima izgleda jednako zanosno

Na koncertu David Foster i prijatelji, održanom protekloga vikenda u Mandalay Bay Events Centreu u Las Vegasu, Cher je publiku zapalila u oskudnom kostimu od čipke i šljokica, kakav vjerna publika pamti iz 1992. Sve to ne bi privuklo toliku pozornost, ali Cher ima 62 godine i tijelo za poglede!

Na pozornicu je izašla nasmijana i s puno samopouzdanja pokazala tijelo u smionoj kombinaciji koja uključuje kožnu jaknu, uske kožne čizme do iznad koljena i haltere. Prvi put je tako bila odjevena kada joj je bilo 46 godina u Berlinu.

Ovaj put kosa joj je bujnija, a kožna jaknica još kraća, no svi se pitaju je li doista riječ o originalnom odijelcu – barem što se broja tiče.

Cher je priznala da je imala face-lifting, da ima umjetne zube te da je malo poboljšala izgled poprsja pa se u šali nazvala djevojkom koja bi bila idealan model za plakate o plastičnoj kirurgiji.

Također priznaje da osjeća veliki pritisak estetskih zahtjeva visoko kompetitivne pop industrije.

Pjevačica je, u suradnji s tadašnjim suprugom Sonnyjem Bonom, bila broj jedan na britanskim i američkim ljestvicama s pjesmom 'I Got You Babe', a s njim je još davne 1965. godine prvi put osvojila britanske i američke ljestvice. Najveći je uspon doživjela 1998. s pjesmom Believe.