tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+11
Pula
+11
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+13
Dubrovnik
+15

AH, TAJ CENTIMETAR

Znate li koje Europljanke nose najviše štikle?

Kad žena gradom pronosi štikle za koje se iz aviona vidi da su previsoke da bi bile udobne ili da im je peta nestabilna, mislimo si što je tjera na takvo što… Čini se da su u tome najneustrašivije Britanke čija je prosječna peta visoka čak 8,4 centimetra

Datum objave:
23.7.2012 12:01

Zadnja izmjena:
23.7.2012 12:22

Vezane teme

Britanke nose najviše štikle u Europi, pokazalo je istraživanje tvrtke Compeed. Iako Victoria Beckham i Cheryl Cole javnost zaluđuju divovskim primjercima, ni prosječna peta Britanki nije baš blaga – visoka je gotovo osam i pol centimetara.

'Istraživanje je pokazalo da se vjeruje da su visoke žene uspješnije, samouvjerenije, bogatije, neovisnije, pa čak i inteligentnije od niskih', objasnila je Emma Kenny za Daily Express. Govori to da su Britanke ambiciozne i da ako će im petnaest centimetara visoke štikle pomoći u karijeri, one će ih nositi!

Španjolke su druge na ljestvici Europljanki u najvišim petama, sa 8,1 centimetar visine, slijede Dankinje sa 7,6 cm, Njemice sa 6,8 cm i Francuskinje sa šest centimetara visokim potpeticama.

200386,197786 ,198266,199188

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr