tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+12
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+16
Dubrovnik
+15

NA ŠPICU SE MORA

Kako biti seksi ispod šešira?

Kako izbjeći sunčanicu u gradu, kad se već na špicu mora? Najzanimljivije modno rješenje definitivno su – šeširi. Evo kako šešire nose Zagrepčanke

Datum objave:
18.7.2012 8:00

Zadnja izmjena:
18.7.2012 9:25

Šešir je itekako dobrodošlo modno rješenje za ljetnih vrućina, kako u gradovima, tako i na plažama. Upravo u gradu šeširi dolaze do izražaja kao dio ulične mode, a već su nekoliko sezona hit. Začin su stajlingu koji se proteže i na hladnije mjesece.

Šeširi široka oboda damski su i bolje štite od sunca, no manji, muškobanjasti, veći su trend. Otkad je s jednim takvim na glavi viđen Johnny Depp, ni modoljupci niti modoljupke ne skidaju slične inačice.

Slamnati šešir najčešći je; pristaje uz svaki stajling te je dobro imati barem jedan primjerak u kolekciji. Slijede pamučni ili oni od umjetnih materijala.

Zagrepčanke marljivo obilaze lance ulične mode, jer je ponuda šešira doista bogata, što se vidi i na gradskim špicama.

173352,155032,119414,178603

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr