tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+17
Pula
+18
Rijeka
-
Zadar
+19
Split
+19
Dubrovnik
+20

PONUDA I CIJENE

Kakvi su badići najpoželjniji ovog ljeta

More kupaćih kostima preplavilo je lance ulične mode – ima ih svih modela, uzoraka i boja, a što je u top trendu, reći će vam naši 'ulovi' po gradu. Saznajte usput i cijene

Datum objave:
4.6.2012 8:00

Zadnja izmjena:
4.6.2012 9:01

Mini bikini ostao je najpoželjniji rekvizit u kojem bi pripadnice ljepšeg spola trebale provoditi ljeto na moru. Ove minijature dolaze u vrlo slasnim bojama, obavezno s uzorkom ili čak u kombinaciji nekoliko totalno različitih uzoraka, poput primjerice ornamenata uz pepito print.

Voće
, osobito trešnje, poželjne su na badićima i zasigurno će poticati više osjetila na plaži... Tu su i vječne prugice, karirani uzorci, boje koje se pretaču poput duginih. I ne, životnijski uzorci, osobito zmijski, nisu pali u zaborav, pronaći ćete bar jedan primjerak u svakom dućanu s badićima!

Koji su najčešći modeli
osim bikinija i seksi trokutića? Kako doznajemo po dućanima, traže se čvrste košarice gornjih dijelova koje podižu i pouzdano drže grudi, te gaćice koje vizualno izdužuju noge (pogledajte, primjerice, bakrene i zlatne modele iz Lisce). Ako je suditi po tome, '80te nisu tako daleko iza nas kako se čini, iako se i dalje nosi bikini s donjim dijelom spuštenim nisko na struku. Tzv. banana gornji dijelovi, često presavijeni u sredini, i ove su godine veliki hit.

Rekviziti koji upotpunjuju look za plažu također su šaroliki, od sve popularnijih platnenih torbi golemih dimenzija, do zaigranih japanki na likove iz crtića. Šeširi imaju širok obod, a baš poput torbi, tunika i japanki, uzorcima prate badiće te se često mogu kupiti u kompletu sa svim navedenim.

187652 ,186580 ,185513,143581

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr