ZAKOPČANA DO GRLA

Posh opet postavlja nove modne trendove

20.04.2009 u 10:44

Bionic
Reading

Zavijena u crno od glave do pete, zakopčana do grla metalnim ciferšlusom, Victoria Beckham ponovo je iznenadila svojim stylingom

Posh je u šetnju sunčanim ulicama Los Angelesa sa sinovima Cruzom i Romeom izašla u crnoj haljini, crnoj vestici, crnim čizmicama i ogromnim crnim naočalama. Tolika količina crne boje i ne bi bila neka novost za trendsetericu Victoriju, no ciferšlus koji s prednje strane krasi njezinu haljinu naznaka je novog trenda koji u zadnje vrijeme zaokuplja modno (pre)osvještenu Posh. Posljednjih tjedana viđena je već nekoliko puta u haljinama kojima dominira patentni zatvarač, a kao zanimljiv modni detalj uklopila ga je i u svoju vlastitu kolekciju haljina 'The Victoria Beckham Collection'.

Ovih je dana Posh u nekoliko navrata proslavila svoj 35. rođendan. Slavila je sa sinovima, slavila je s prijateljicama, ali prava proslava sa suprugom Davidom je izostala. Rođendansku obljetnicu obilježili su tek preuranjenom večerom u Milanu i torbicom Hermes koju joj je David tom prilikom poklonio. Da Victoriji to površno slavlje baš i nije bilo po volji, vidjelo se tijekom idućih malih rođendanskih proslava na kojima je bila vrlo loše raspoložena i uopće se nije trudila smijati i zabavljati.