FETIŠ MODA

Seksi krpice koje mame na grijeh

13.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Nekom posebnom über seksi izgledu okrenula se moda, barem ako je suditi po kolekcijama poznatih dizajnera za jesen i zimu. Izdvojili smo fetiš komade odjeće u kojima će nas žene ovih hladnih dana tjerati da se znojimo

Čovjek se zacrveni već i pri samom pogledu na nesmiljeno provokativne fetiš komade odjeće koje predlažu dizajneri iz visoke mode, i to onako, za svaki dan.

Sve je počelo revijom Marca Jacobsa u New Yorku, a zahuktalo se vrućim modnim sugestijama koje su na piste lansirali Louis Vuitton Giles. Da će se to odraziti na lance ulične mode po kojima nas većina šopingira, bilo je jasno s nadolaskom jesenskih kolekcija. I, u čemu ženi valja golicati mušku maštu u top trendu?

Poželjni su prozirni umeci na svemu što se može odjenuti, kožni detalji na svemu što možete zamisliti te crna čipka kao nezaobilazni trend koji se nastavlja. Lateks, PVC i koža glavni su aduti i pravilo broj jedan nalaže da budu sjajni kao da su premazani uljem. Drugo pravilo glasi: uvijek i samo u crnoj boji. Seksi su i modni dodaci, poput čipkastih hulahopki na koje se nose kožne gležnjače na visoku petu.

Jedino na što morate pripaziti je dobro odmjeriti granice koje vode prema - vulgarnosti. Neke stvari, poput čipkastog korzeta bez grudnjaka, ipak ostaju rezervirani za spavaću sobu. Predlažemo stajlinge kako ih sofisticirano zamišljaju majstori iz visoke mode!