RAG & BONE

Orlando snimio Mirandu Kerr bez trunke šminke

19.10.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Modni lanac Rag&Bone došao je na zanimljivu ideju za predstavljanje linije traperica DIY Project: modeli bez make upa, osvjetljenja i profesionalne frizure. Samo djevojka, kamera i Rag&Bone

Ne znamo koji je motiv za takav prirodan i poprilično ekonomičan način rada, no u svakom slučaju fotografije Mirande Kerr, koju je fotografirao suprug Orlando Bloom, i drugih modela izgledaju prirodno, svježe i zapanjujuće dobro.

Miranda se pojavila u posljednjoj seriji fotografija, a neke je snimila i Lily Aldridge, njezina kolegica s revija Victoria's Secreta.

No većinu fotografija prelijepe 28-godišnje manekenke snimio je suprug, 34-godišnji  Bloom, a ovo mu nije prvi put da je stao s te strane objektiva. Naime, poznati par objavio je fotografije Mirande i njihova sinčića Flynna koje je u siječnju snimio poznati glumac.

Mlada mama zasjala je tako u nekoliko modela traperica Kensington i ostalih brendova iz poznatog modnog lanca.
Na jednoj je čak gola do pasa, a fokus je na trapericama i njezinoj vitkoj liniji. Na drugoj se pak smije pored oceana, podižući majicu te pokazujući savršeno ravan trbuh.

U prijašnjim kampanjama koje zagovaraju tako svjež i prirodan look, a koje su osmislili Marcus Wainwright i David Neville iz Rag& Bonea, pojavili su se modeli Edita Vilkeviciute, Saša Pivovarova, Abbey Lee Kershaw, Karolina Kurkova i Carolyn Murphy.