U LONDONU

Andrej Pejić tulumari odjeven poput školarke

13.10.2011 u 13:20

Bionic
Reading

Ako ste pomislili da je to neka slatka školarka, prevarili ste se. To je muški model Andrej Pejić koji je kožnu mini suknju i visoke čarape odabrao za tulumarenje u Londonu

Model koji na pistama dobro nosi i mušku, a još bolje žensku odjeću u mikro minici, širokoj bluzi opet se uspješno transformirao u ženu. Maneken je u londonski klubThe Markham Inn došao u društvu modela i bivšeg plesača iz showa 'X Factor' BB-a. Navodno je riječ o njegovom dečku, no Pejić još uvijek nije otkrio svoju seksualnu orijentaciju.

U svakom slučaju, odjeven kao žena izgleda dobro uz tamnoputog muškarca. Androgini model iz Tuzle osvojio je svijet poznatih, a čak i Kate Moss misli da je prekrasan.
No svoju ljepotu odnosno liniju može zahvaliti izgladnjivanju. Naime, nedavno je priznao da se izgladnjuje kako bi bio mršav.

'Budimo iskreni, ne možeš puno jesti ako se ovim želiš baviti. Opseg struka bio mi je 73,6 centimetra, a sad je 63,5. Bokovi su mi 90 cm', rekao je prošli mjesec u intervjuu za časopis Grazia i dodao da mora biti vrlo discipliniran kako bi mogao nositi žensku odjeću.