KRISTINA BRADAČ SMOJE:

I u odijevanju kaskamo za ostatkom svijeta

09.04.2011 u 00:31

Bionic
Reading

Jedna od rijetkih poznatih osoba koja je gledala revije slovenskih i srpskih dizajnera na Cro-A-Porteru bila je bivša manekenka Kristina Bradač Smoje, no i ona je tamo bila poslovno

Bivša manekenka Kristina Bradač Smoje je gledala revije u ulozi modne novinarke jer je nedavno počela pisati za jedan poznati časopis. O odjeći koju je imala na sebi nije željela previše otkrivati, jer smatra da je kombinacija važnija od skupih brendova.

'Ne volim govoriti koje marke nosim. Imam nešto dizajnerske odjeće, no uvijek volim kombinirati uličnu modu sa skupljim komadima. Nije mi bitno je li nešto dizajnersko, čak se više divim ljudima koji dobro kombiniraju jeftinu odjeću. Novac nije bitan, jer svatko tko ga ima može kupiti najbolje stvari, no to ne znači da dobro izgleda i da ima dobar stil', objašnjava Kristina, dodajući da su za nju Helena Šopar i Ljupka Gojić poznate Hrvatice s najviše stila.

'U Zagrebu slabo kombiniraju uličnu modu i skupe brendove, i ne razumijem zašto, jer je to u svijetu jako popularno. Vjerojatno ima i kod nas nekih koji se vole tako odijevati, no ne mogu se sjetiti nekog konkretno. To isticanje brendova mi je baš loše. Valjda je to zato što u svemu dosta kasnimo za Europom i svijetom', kaže Kristina, koja je došla na revije srpskih i slovenskih dizajnera da bi vidjela razlikujemo li se i od njih.