VIKTOR DRAGO

'Neka Grdićkina vulgarna izjava bude zadnja'

04.03.2009 u 14:01

Bionic
Reading

Viktora Dragu izjave Aleksandre Grdić, vezane uz njegov ljubavni život, nisu osobito uzbudile, osim što ih je nazvao vulgarnima i nevrijednima komentara

Aleksandra Grdić je, naime, na pasja kola izvrijeđala Viktora Dragu nakon što je ovaj, prema pisanju jednog portala, rekao da na Cro-a-porteru u buduće neće biti mjesta starletama poput Aleksandre Grdić i Simone Gotovac. Nazvavši ga frustriranim 'jer ga dečko ne servisira u posljednje vrijeme', miss Alex se na prilično vulgaran način odlučila obračunati s umjetničkim direktorom Cro-a-portera. Na našu molbu da prokomentira njezine riječi, Drago se ljubazno zahvalio, rekavši da ne želi komentirati 'izjave tako vulgarnih osoba'.

'Neka njezina vulgarna bude zadnja! Za Aleksandru Grdić me apsolutno nije briga i ne želim joj davati na važnosti', rekao je Viktor Drago.


Poznavatelji domaće modne scene dobro znaju da sukob na relaciji Grdić - Drago nije od jučer. Naime, na prošlom Cro-a-porteru Aleksandra Grdić i njezin prijatelj Modni Mačak doslovce su istjerani s revija. Oni su, naime, došli na Cro-a-porter, smjestivši se u prvi red bez VIP pozivnica, zbog čega su bili zamoljeni da se premjeste u drugi red, što njima nije odgovaralo. Nakon nekoliko intervencija, ljudi iz organizacije su ih zamolili da napuste događaj.


'Cro a Porter ne skuplja u svoje prve redove raznorazne sudionike Big Brothera, Farmi i sličnih celebrity showova koji evente koriste za vlastitu promociju, već osobe koje zanima hrvatska modna scena', rekao je tada Viktor Drago.