PROLJETNA KOLEKCIJA

Prugice i čipka za curice Jolie Petite

23.03.2011 u 11:31

Bionic
Reading

Prugice i čipka glavna su obilježja proljetno-ljetne kolekcije jedne od najpopularnijih domaćih modnih kuća koja i dalje osvaja svojom originalnošću

Modna kuća Jolie Petite by Ljupka Gojić u kratkom je roku osvojila velik broj poklonika koji iz sezone u sezonu nestrpljivo očekuju nove interpretacije omiljene 'curice Jolie Petite'. Za sezonu proljeće/ljeto 2011. kreativni tim na čelu s Ljupkom Gojić odlučio se za važan iskorak razvijajući upečatljive krojeve i eklektično kombiniranje materijala.

Već tradicionalno pod imenim 'Barbara', 'Melita', 'Vlatka', 'Valentina' i 'Marija' kriju se originalni dizajnerski komadi koji se za tekuću sezonu prije svega pojavljuju ukrašeni decentnom čipkom ili pak mornarskim prugicama. Model 'Valentina' simbolizira spoj funkcionalnog i sofisticiranog zahvaljujući sivoj pamučnoj majici na koju se nastavlja čipka u električnim bojama kao što je azurno plava i tamnoroza, dok model 'Marija' oduševljava svojim asimetričnim krojem, na čije rubove je također ručno aplicirana fina čipka.

Posebna novost su i potkošulje 'Razglednice' za koje svaki kupac može izabrati tekst koji želi, dok će kao poštanska markica na istom poslužiti sada već slavna 'curica Jolie Petite'.

U kolekciji se nalaze casul varijante minimalnih haljina na jedno rame 'Iva', kao i klasične majice u mornarskom izdanju, omiljenom ljetnom uzorku. Po prvi put Jolie Petite predstavlja dodatno razvijanje svoje modne linije u kontekstu suknji i šalova koji također prate 'mornarsko-čipkastu' viziju za nadolazeće tople dane. Ideja je pružiti što veći izbor ljubiteljima brenda iz Hrvatske i inozemstva koji odano poklanjaju povjerenje ovoj jedinstvenoj modnoj priči.