NAGRADNJAČA

Tko ide na sajam mode Fashion.hr

10.03.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Najveće osvježenje domaće modne scene svakako predstavlja sajam mode Fashion.hr Industrija koji će se održati od 11. do 13. ožujka u paviljonu pet slavnog Zagrebačkog velesajma. Zamišljen kao suvremeni i intereaktivni sajam, Fashion.hr Industrija, premijerno će okupiti preko šezdeset izlagača iz cijele Hrvatske koji će prikazati svoje kolekcije i modne proizvode zainteresiranim posjetiteljima tijekom tri dana trajanja sajma. Tportal.hr svoim čitateljima poklanja 5x2 ulaznice

Po prvi puta u istom prostoru predstavit će se javnosti omiljeni pret-a-porter dizajneri među kojima se ističu eNVy room, Branka Donassy i Nada Došen zajedno s hrvatskim modnim i tekstilnim tvrtkama kao što su Amadeus Jeans, WGW, Ghetaldus by A'Marie, Frodo, Goričanka i Galeb. Kao posebne točke sajma ističu se:

FASHION.HR INDUSTRIJA corner u kojem će se javnosti u showroom formatu predstaviti rezultati kolaboracije Juraja Zigmana i Ana Marie Ricov za Bambi, Ivice Klarića i Zorana Mrvoša za RIO Rijeka, Igora Galaša za Arenu Pula, Roberta Severa za San Peter i Zigmana za Marli. Sve kolekcije iz projekta FASHION.HR INDUSTRIJA prikazati će se na DOVE FASHION.HR-u

LIFT corner koji će pod posebnim pokroviteljstvom okupiti talentirane laureate Modnog ormara Tekstilnog-tehnološkog fakulteta među kojima se ističu Nikola Barbir, Petra Krpan, Ivana Čuljak i Tomislav Jerčić.

Osim izlagačkog dijela posjetitelje i goste svakog dana od 10 do 19 sati očekuje niz interaktivnih i zanimljivih sadržaja koji su predstavljeni na službenoj press konferenciji. Posebnu pažnju okupirat će dnevni okrugli stolovi na kojima će sudjelovati relevantni govornici poput Nadana Vidoševića, predsjednika Hrvatske gospodarske komore i Ivane Omazić, najslavnije hrvatske modne dizajnerice u svijetu.

Po dvije ulaznice osvojile su:

Branka Plazina
Snježana Bručić
Ana Geček
Ivana Sedlanić
Jagoda Benko

Dobitnici ulaznice podižu na PRESS pultu sajma mode na Zagrebačkom velesajmu, bilo koji od tri dana.