NAJPOZNATIJI BRANDOVI NA JEDNOM MJESTU

Novi luksuzni dućan u Zagrebu za ljubitelje mode

09.02.2011 u 15:31

Bionic
Reading

U zagrebačkom Arena Centru Zagreb u četvrtak, 10. veljače, otvara se prvi XYZ PREMIUM FASHION STORE u Hrvatskoj, koji nudi luksuzne svjetske brandove na jednom mjestu

U ponudi novog luksuznog dućana nalaze se najpoznatija imena svjetske mode kao što su Armani Collezioni, Armani Jeans, DSquared2, D&G, Red Valentino, Z Zegna, Zegna Sport, Jil Sander Navy, Ralph Lauren, Pinko, Cerutti 1881, G-Star, Juicy Couture, Tommy Hilfiger, Ice Iceberg i mnogi drugi. Po prvi put na hrvatskom tržištu pojavljuje se i linija Burberry London.

Osim poznatih brandova za odrasle, u ponudi se nalaze i kolekcije za najmlađe kao što su Armani Junior, Burberry Children i Juicy Couture. Posebna poslastica zagrebačkog XYZ-a je dječja kolekcija Gucci Kids

Luksuzni dućan prostire se na 2.100 četvornih metara, a XYZ po prvi put na ovim prostorima predstavlja inovativan arhitektonski pristup interijeru, takozvani 'shop-in-shop' koncept. Pojedini brandovi će na ovaj način dobiti vlastiti prostor unutar dućana, koji je osmišljen i opremljen u skladu s njihovim svjetskim standardima.

Osim udobnih i prostranih garderoba unutar prostora, osoblje XYZ PREMIUM FASHION STOREA svojim klijentima nudi individualan pristup, i to na način da imaju mogućnost dostave odjeće na kućnu adresu nakon kupnje, biranje odjeće uz savjete osobnog stilista i članstvo u XYZ klubu s nizom dodatnih pogodnosti.