ČITATELJI BIRAJU

Tko vas je u 2010. zadivio svojim modnim stilom?

18.01.2011 u 15:19

Bionic
Reading

Nakon što su stilisti rekli svoje, red je da vi odaberete modnu ikonu minule 2010. godine

Pred vama je dvadeset osoba koje su svojim modno osviještenim i osmišljenim outfitom uljepšavale naše ulice, sela, gradove i obale, ali i naslovnice časopisa i modnih stranica na portalima. Iako smo ih hvalili uglavnom sve, na tronu je mjesto samo za jedno ime, a tu dolazite vi. Neka upravo vaš glas bude presudno zrnce na vagi vašeg favorita.

U popisu 20 Hrvatica i Hrvata koji u odjevnim predmetima ne vide tek krpice, već sastavni dio modne umjetnosti našli su se glazbenici Severina, Nina Badrić, Luka Nižetić i Maksim Mrvica, voditeljice Ida Prester i Vlatka Pokos, glumice Bojana Gregorić-Vejzović, Zrinka Cvitešić, Jelena Popović-Volarić i Nataša Janjić te njihov kolega Mislav Čavajda.

Iz svijeta sporta stižu nam Davor Vugrinec, Igor Štimac i Goran Ivanišević, kojima se pridružuju manekenke Anita Dujić, Andrea Čermak i Ljupka Gojić. Popis zatvaraju fotografkinja Mara Bratoš te biznismeni Emil Tedeschi i Tomo Horvatinčić.

Uživajte u galeriji i glasajte za svoje favorite dok mi bacamo redakcijske oklade u iščekivanju modne ikone 2010. po vašem izboru.