JE LI TO MOGUĆE?

Miranda Kerr još ljepša u trudnoći

17.11.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Manekenka Miranda Kerr s prilično velikim trudničkim trbuhom zablistala je na naslovnici australskog izdanja magazina Vogue

Lijepa Miranda Kerr od početka trudnoće nije se ustručavala pokazati svoj trbuh. Kako i ne bi, kad je jedino dobila trbuh i grudi.

Tako je novo fotosnimanje odradila za australsko izdanje magazina Vogue za siječanj. Budući da se već nalazi u sedmom mjesecu, trbuh joj je prilično velik.

27-godišnja Viktorijina anđelica odabranica je glumca Orlanda Blooma. O trudnoći su izvijestili medije samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja, a manekenka otpočetka govori koliko se veseli majčinstvu.

Premda je prije par mjeseci izjavila da joj je san odgajati dijete na farmi, u kući koja se napaja solarnom energijom, Miranda će još neko vrijeme živjeti s Orlandom u Los Angelesu. Trenutno prodaje veliki stan u New Yorku, a o povratku na modne piste ne razmišlja. 'Moja karijera je bila predivna, ali to nije moj život. Ne osjećam pritisak da se moram vratiti na posao. Moj cilj uključuje mrežu za ljuljanje, vrt s organski uzgojenim povrćem i kućicu sa solarnom energijom', rekla je manekenka.