LJEPOTA NE MARI ZA GODINE

Jane Fonda i Raquel Welch prelijepe u osmom desetljeću

25.10.2010 u 10:32

Bionic
Reading

Zajedno imaju 142 godine, no svojim izgledom i dalje zadivljuju sve oko sebe. One su Jane Fonda i Raquel Welch

Jane Fonda i Raquel Welch sudjelovale su na humanitarnoj zabavi na Beverly Hillsu. Svojom pojavom zadivile su mnoge, što ne čudi budući da i u zrelim godinama izgledaju vrlo privlačno i njegovano. Jane Fonda, koja se svojedobno proslavila serijom vježbi za mršavljenje, i dalje sa svoje 72 godine ima zavidnu figuru koju je odlično istaknula izazovnom crnom haljinom bez naramenica posutom blještavim kamenčićima. Ramena je ogolila, a ruke sakrila dugačkim bijelim rukavicama visokim do sredine nadlaktica.

Tek dvije godine mlađa Raquel Welch odjenula je ljubičastu glamuroznu haljinu duboka V-izreza koja je meko obavijala njezinu lijepu figuru. Ona se prije više od četiri desetljeća proslavila kao jedan od najvećih svjetskih seks-simbola. Ni danas nije ništa manje zanosna nego u vrijeme najveće slave, a svoju ljepotu, tvrdi, ne duguje plastičnim operacijama, već pravilnoj prehrani, jogi i redovitoj tjelovježbi.

Jane Fonda svojedobno je priznala da je implantatima 'popravila' grudi, koje je zatim izvadila, jer se 'nije osjećala ženstveno' s njima. Početkom godine priznala je pak da je 'popravila' vrat i bradu te da je uredila obješene kapke.